Avaries 24h 900 777 666 Tel�fono Aver�as
Buscar
20 d'abril, 2021
Espai Divulgatiu  >  Espai Aigua  >  Exposició

Exposició

EspaiAigua

El discurs expositiu comença parlant del cicle natural de l'aigua i ens apropa a la seva composició, una molécula senzilla (H2O) però alhora extraordinària.

Espai Aigua també ens dóna elements per reflexionar sobre la importància de la presència o absència d'aigua, un fet que condiciona els paisatges i les formes de viure. A partir d'aquí ens introduïm a la climatología i als sòls que afecten al Baix Camp.EspaiAigua

A l'Espai Aigua també hi ha lloc per a la història. L'espai vol donar a conèixer l'esforç que ha suposat per una ciutat com Reus, situada en una zona de pocs recursos hídrics, disposar de suficient aigua per als seus habitants i permetre el desenvolupament econòmic.

També es pot fer un vol per les principals instal•lacions d'AIGÜES DE REUS mitjançant les quals s'explica el cicle integral de l'aigua: d'on s'obté, la potabilització, l'emmagatzematge, la xarxa de distribució i els diferents tractaments que rep fins a retornar-la a la natura tal com s'ha obtingut. Tot plegat, amb l'objectiu principal d'assegurar una completa garantia sanitària i treballar per una gestió eficient i eficaç del servei.

EspaiAigua

L'Espai Aigua planteja al visitant situacions durant les quals utilitzem quotidianament l'aigua. A través d'imatges es reflexiona sobre el bon ús que en fem i si les nostres accions són respectuoses amb els recursos hídrics i el mediambient. Per comprovar els coneixements assolits es proposa un joc on s'han de contestar diverses preguntes. La resposta afecta directament a un petit ecosistema, a manera de metàfora del món real, que també forma part de l'exposició.

Back To Top