Avaries 24h 900 777 666 Tel�fono Aver�as
Buscar
20 d'octubre, 2021
Espai Divulgatiu  >  Regala't Aigua

Regala't Aigua

CAMPANYA PER LA PREVENCIÓ D'ENVASOS MITJANÇANT LA PROMOCIÓ DEL CONSUM D'AIGUA DE XARXA

Del 19 al 27 de novembre celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Reus es proposa disminuir la generació d'ampolles d'aigua als establiments de restauració mitjançant la promoció del consum d'aigua de xarxa.

Els establiments adherits a la campanya ofereixen l'opció al client de beure aigua envasada o aigua de xarxa. Cada establiment pot oferir la fórmula que més s'adapti a les seves necessitats a l'hora de promoure el consum d'aigua de xarxa.

Establiments de restauració adherits a la campanya:

Arrels, Bar Àgora, Bar Restaurant La Perdiu, Bar Restaurant Toribo, Cafè de REus, Cafè Teatre del Centre de Lectura, Cafeteria Restaurant Nacional, Cal Ganxet, Campus, Can Llesques, Casa Coder, Celler del Padrí, Creperie Bretonne Kenavo, Dehesa de Sant Maria, Déu n'ho do !, El racó del Vermut, Glop Restaurant, La Bodegueta, La Cova del Pallol, La Glorieta del Castell, La Rosa dels Vents, Les Tines, L'Esquitx, Mas de l'Àvia, Nostrum, Panino, Peixeteries 8, Punt de Trobada, Restaurant Benji, Restaurant el Círcol, Restaurant Joan Urgellès, Restaurant Julivert, Restaurant Petit País, Restaurant Piano - Piano, Restaurant Q8, Restaurant Reus Fusió, Restaurant Chino Feliz, Sensations, Tastets de Reus, Tupí Restaurant, Vermut Rofes Restaurant.

Back To Top