Avaries 24h 900 777 666 Tel�fono Aver�as
Buscar
30 de novembre, 2022
Espai Divulgatiu  >  Taller itinerant

Taller itinerant

Aigües de Reus ofereix la possibilitat de cedir el joc ELS CARRERS DE L’AIGUA per realitzar un taller a tots aquells centres docents, col•lectius, associacions, etc, que ho desitgin.

El taller consisteix en dissenyar el recorregut de canonades per a la circulació de l’aigua sobre el plànol de Reus segons instruccions donades en uns reptes de dificultat variada.

L’objectiu de l’activitat és prendre consciència de què l’aigua arriba a les llars a través d’un sistema complex de canonades enterrades en el subsòl seguint el traçat dels carrers de la ciutat.

Així mateix, el participant serà capaç de valorar la importància del recurs.

Per sol·licitar el joc, cal emplenar el formulari de forma telemàtica. La sol•licitud es farà, com a mínim, amb dues setmanes d'antelació.

Un cop hàgim rebut la sol•licitud, us confirmarem la disponibilitat en les dates demanades i us farem arribar tota la informació necessària. Cliqueu aqui per omplir el formulari de sol·licitud de cessió del joc.


Mitjançant aquest Formulari podrà sol·licitar la cessió del taller itinerant ELS CARRERS DE L’AIGUA. Si us plau indiqui totes les dades sol·licitades i en breu li respondrem.