Avaries 24h 900 777 666 Tel�fono Aver�as
Buscar
16 de juny, 2024
Espai Divulgatiu  >  Taller itinerant

Taller itinerant

Aigües de Reus ofereix la possibilitat de cedir els següents jocs per realitzar un taller a tots aquells centres docents, col•lectius, associacions, etc., que ho desitgin:

 

ELS CARRERS DE L’AIGUA

El taller consisteix en dissenyar el recorregut de canonades per a la circulació de l’aigua sobre el plànol de Reus segons instruccions donades en uns reptes de dificultat variada.


L’objectiu de l’activitat és prendre consciència que l’aigua arriba a les llars a través d’un sistema complex de canonades enterrades en el subsòl seguint el traçat dels carrers de la ciutat. Així mateix, el participant serà capaç de valorar la importància del recurs.

 

EL CICLE INTEGRAL DE L’AIGUA

L’eix principal és la construcció d’un gran circuit que representi el cicle integral de l’aigua, posant especial èmfasi en el cicle urbà de l’aigua.  

L’objectiu de l’activitat és donar a conèixer el cicle integral de l’aigua, conscienciar de la cura i ús sostenible dels béns comuns i crear, de forma conjunta, elements relacionats amb l’ús i distribució de l’aigua.

 

Cliqueu aqui per omplir el formulari de sol·licitud de cessió dels tallers. Si us plau indiqueu totes les dades sol·licitades i en breu us respondrem. La sol•licitud es farà, com a mínim, amb dues setmanes d'antelació. Un cop hàgim rebut la sol•licitud, us confirmarem la disponibilitat en les dates demanades i us farem arribar tota la informació necessària.