Avaries 24h 900 777 666 Tel�fono Aver�as
Buscar
22 d'octubre, 2020
Notícies

Categories

Notícies

Es mostren notícies per mes: 2019-6Tornar
RSS
Juny 2019

AIGUES DE REUS TORNA A DUR AIGUA FRESCA A BARRAQUES

La iniciativa s’emmarca en els diversos projectes de col·laboració ciutadana que impulsa l’empresa municipal
[+] Llegir més

REUS ES CONSOLIDA COM UNA CIUTAT AMB UN CONSUM RESPONSABLE DE L'AIGUA

Són ja set anys que el consum domèstic se situa sempre al voltant dels 100 litres per habitant i dia que recomana l’Organització Mundial de la Salut
[+] Llegir més

COL.LABORACIONS SOCIALS D'AIGÜES DE REUS

Aigües de Reus col·labora amb entitats i diversos actes que tenen una vessant social i cívica. I ho fem mitjançant convenis de col·laboració o amb la col·locació de punts d’aigua en alguns esdeveniments. La Cursa Solidària de la Dona o les Barraques de Festa Major són algunes de les activitats que tenen el nostre suport.
[+] Llegir més

L'ACA CONFIRMA QUE FINANÇA LA SEGONA FASE DE LA CONSTRUCCIÓ D'UN NOU COL.LECTOR A L'AVINGUDA DE SALOU

La inversió s’eleva a 857 mil euros i permetrà la millora d’una de les principals infraestructures del sanejament de la ciutat de Reus.
[+] Llegir més

USOS DE L'AIGUA NO POTABLE

L’estalvi d’aigua és un gest important. És per això que des d’Aigües de Reus miren de donar usos alternatius a l’aigua no potable, que no és apta per al consum humà. Aquest tipus d’aigua es destina al regadiu d’espais públics o fins i tot particulars, o per fer la neteja de la via pública.
[+] Llegir més

VIES DE PAGAMENT DE L'AIGUA

Aigües de Reus et facilita diverses formes de fer el pagament de les teves factures: mitjançant do-miciliació bancària, a través de l'oficina virtual, presencialment a l’entitat bancària, etc. En aquest vídeo t’expliquem les diverses formes de pagament.
[+] Llegir més
Back To Top