Avaries 24h 900 777 666 Tel�fono Aver�as
Buscar
22 de gener, 2020
Notícies
Categories
Notícies
23 octubre 2018

AIGÜES DE REUS DU A TERME MILLORES EN LES XARXES D’ABASTAMENT I SANEJAMENT EN DIVERSOS BARRIS

Aigües de Reus té previst iniciar, entre aquesta setmana i la vinent, obres en diversos carrers dels barris de Montserrat, Immaculada, Fortuny i Poetes. Els treballs tenen com a finalitat la millora de les condicions de servei de les xarxes de sanejament i d’abastament d’aigua.

El cost total dels treballs ascendeix a 194.049,16 euros, que van a càrrec íntegrament d’Aigües de Reus. El regidor delegat de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, Daniel Rubio, ha volgut destacar una vegada més que “tal com és habitual amb les obres de reparació i manteniment de les infraestructures bàsiques del servei, els treballs que duem a terme no representen cap despesa per als veïns dels carrers afectats, sinó que estan finançades en la seva totalitat per l’empresa municipal d’aigües”.

En el barri de Montserrat, l’obra que s’inicia consisteix en la reparació de la xarxa de sanejament del carrer de Sierra Nevada, on hi ha un seguit de canonades obsoletes que presenten un cert risc d’avaries. Els treballs tindran una durada aproximada de dues setmanes, i compten amb un pressupost de 42.502,82 euros.

Pel que fa al barri de la Immaculada, s’han programat obres de reparació de les xarxes de sanejament i d’abastament entre els números 33 i 36 del carrer del Pont. En aquest cas, es tracta de substituir les canonades existents, que es troben en un estat deficient, amb l’objectiu de millorar-ne el servei. La durada prevista també és de dues setmanes, i el pressupost és de 30.635,01 euros.

També s’ha previst una intervenció al barri dels Poetes, on es millorarà la xarxa d’abastament a l’entorn del carrer de Campoamor i el camí de l’Aleixar, on existeixen un conjunt de canonades antigues que presenten un cert risc de petites avaries. La intervenció ha de durar al voltant de tres setmanes, i el pressupost dels treballs és de 26.797,93 euros.

Finalment, es comencen obres de reparació de la xarxa de sanejament en els carrers Guipúscoa i Antiquaris, en el Barri Fortuny, on se substituirà l’actual xarxa de formigó, que es troba en un estat evident de degradació, amb l’objectiu de er millorar-ne el seu comportament. En aquest cas, la durada estimada de les obres és d’un mes, i el pressupost és de 46.925,92 euros (per al carrer Guipúscoa) i 47.187,48 euros (per al carrer Antiquaris).

OBRES AL CARRER GUIPÚSCOA

Com és habitual en totes les obres que impulsa a la ciutat, Aigües de Reus posa a disposició dels veïns de l’àrea els seu telèfon 977 127 199 per qualsevol consulta o incidència durant les obres i agraeix anticipadament la col·laboració dels veïns de la zona, tot desitjant que les molèsties i interferències siguin mínimes durant l’execució dels treballs.

Relacionats

No hi ha notícies