Avaries 24h 900 777 666 Tel�fono Aver�as
Buscar
18 de novembre, 2019
Notícies
Categories
Notícies
06 març 2019

AIGÜES DE REUS DU A TERME OBRES EN LA XARXA D'ABASTAMENT

** Els treballs s’iniciaran en breu i tindran una durada aproximada de dues setmanes en carrers de diversos barris de la ciutat **

 

Aigües de Reus té previst iniciar en breu obres en diversos carrers de la ciutat. En tots els casos, els treballs tenen com a finalitat la millora de les condicions de servei de la xarxa d’abastament, en substituir algunes canonades que presenten un estat deficient o que s’han degradat amb el pas del temps. El cost total dels treballs ascendeix a 174.808,40 euros, que van a càrrec íntegrament d’Aigües de Reus.

 

El regidor delegat de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, Daniel Rubio, ha volgut destacar una vegada més que “tal com és habitual amb les obres de reparació i manteniment de les infraestructures bàsiques del servei, els treballs que duem a terme no representen cap despesa per als veïns dels carrers afectats, sinó que estan finançades en la seva totalitat per l’empresa municipal d’aigües”.

 

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, també ha volgut destacar “la importància de totes aquestes petites obres, sovint poc visibles, que acaben sent fonamentals per tenir cura i prestar amb garanties un servei bàsic com és el del subministrament d’aigua”

 

En el barri Juroca es duran a terme dues obres de reparació de la xarxa d’abastament: en els carrers de l’Abat Porta i de l’Alcalde Marià Pons. Les altres dues reparacions previstes de manera immediata a la xarxa d’abastament tindran lloc als carrers del Doctor Jaume Peyrí i del Doctor Domènech.

 

L’inici imminent dels treballs ja ha estat comunicat als afectats i a les associacions veïnals respectives: Associació de veïns Sant Jordi, Associació de veïns Plaça de la Cultura de la Pau i Associació de veïns del barri Juroca. En tots els casos, la durada prevista dels treballs és de dues setmanes a partir del seu inici.

 

Com és habitual en totes les obres que impulsa a la ciutat, Aigües de Reus posa a disposició dels veïns de l’àrea els seu telèfon 977 127 199 per qualsevol consulta o incidència durant les obres i agraeix anticipadament la col·laboració dels veïns de la zona, tot desitjant que les molèsties i interferències siguin mínimes durant l’execució dels treballs.

Relacionats

No hi ha notícies