Avaries 24h 900 777 666 Tel�fono Aver�as
Buscar
22 de gener, 2020
Notícies
Categories
Notícies
16 abril 2019

AIGÜES DE REUS DÓNA SUPORT A LA FESTA I TORNEIG JOAN PETIT

Aigües de Reus dóna suport a la Festa i Torneig “Joan Petit Nens amb Càncer”, que aquest 2019 se celebra a la ciutat, organitzada el Reus Deportiu i que se celebrara el dia 1 de juny.

 

Es tracta d'un esdeveniment que reunirà a Reus més de 400 nens que disputaran partits d'hoquei i que es complementarà amb activitats lúdiques, esportives i festives. El passat mes d’abril, la ciutat de Reus va rebre el testimoni del Govern d'Andorra com a organitzador d'aquest esdeveniment.

 

Des de l'any 2001 aquest torneig promogut per la Fundació Joan Petit ha viatjat per Catalunya i Andorra (la seu anterior) amb un gran nivell de participació i amb l'objectiu principal de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil.

 

La col·laboració d’Aigües de Reus es concreta en una aportació econòmica de 1.000 euros, que van formalitzar fa uns dies, mitjançant la signatura d’un conveni, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells. Anualment, allà on se celebra, el Torneig Joan Petit mira d’involucrar empreses i ciutadans del lloc perquè es realitzin actes previs tant de recaptació de fons com de conscienciació o tallers de salut, entre d’altres.

 

Aquest 2019, el torneig estarà apadrinat per la reusenca Ariadna Sánchez, jugadora de pàdel número 7 del món i campiona del món de pàdel en les categories sub 14, sub 16 i sub 18.

 

Aquesta col·laboració cal contextualitzar-la en la política de responsabilitat social corporativa d’Aigües de Reus, una empresa municipal que té vocació de ser sempre al costat dels reusencs i reusenques i que ho fa tot donant suport a activitats lúdiques, culturals i festives de la ciutat.

Relacionats

No hi ha notícies