Avaries 24h 900 777 666 Tel�fono Aver�as
Buscar
01 de desembre, 2020
Notícies

Categories

Notícies

04 juny 2015

Aigües de Reus millora les xarxes d’abastament i sanejament en diversos carrers de la ciutat

Aigües de Reus posa en marxa aquests dies diverses obres de millora en les xarxes d’abastament d’aigua potable i de sanejament de la ciutat, que es prolongaran durant el mes de juny. L’empresa es fa càrrec íntegrament de la inversió, amb la qual cosa els treballs no implicaran cap cost econòmic per als veïns.

Les obres previstes són dues. D’una banda, la millora de la xarxa d’abastament a l’avinguda Països Catalans (entre la plaça de Nucli i l’avinguda del Comerç). I d’una altra, l’ampliació i millora de la xarxa de sanejament al carrer Ventura i Gasol (entre el carrer de Ceferí Olivé i l’avinguda de Marià Fortuny).

Els primers treballs que ja es duen a terme són els que afecten el carrer de Ventura i Gasol, on s’amplia la xarxa amb l’objectiu d’augmentar el grau d’eficiència del sistema de sanejament, tot millorant el servei que es presta als veïns. Més concretament, les obres consisteixen a instal•lar un total de 200 m de nous trams de canonades de polietilè, amb diversos pous de registre des de prop del pont del Barri Sant Joan fins al costat sud de l’Avinguda Marià Fortuny. El pressupost previst és de 133.219,33 €, i es preveu que les obres estiguin del tot finalitzades abans que s’acabi el mes de juny.

En el cas de l’avinguda Països Catalans, els treballs consistiran en la substitució de l’actual canonada de formigó per noves canonades de fundició dúctil. L’objectiu no és cap altre que augmentar el grau d’eficiència de la xarxa d’abastament, evitar incidències i avaries i, en definitiva, millorar el servei ofert a tots els usuaris de la zona. La inversió total previst, en aquest cas, és de 103.039,82 €.

Aigües de Reus, com a divisió de la societat Reus Serveis Municipals, posa a disposició dels veïns els seus telèfons 977 345 843 i correu electrònic stecnics@aiguesdereus.cat per qualsevol consulta o incidència mentre durin les obres i agraeix, la col•laboració del veïnat, tot desitjant que les molèsties siguin mínimes al llarg del temps que durin els treballs.

Relacionats

Back To Top