Avaries 24h 900 777 666 Tel�fono Aver�as
Buscar
08 de desembre, 2019
Notícies
Categories
Notícies
AIGÜES DE REUS DU A TERME OBRES AL CARRER MARE MOLAS
01 agost 2019

AIGÜES DE REUS DU A TERME OBRES AL CARRER MARE MOLAS

Aigües de Reus inicia aquesta setmana obres en l’entorn del carrer Mare Molas (entre Avinguda Països Catalans i Carrer Sor Lluïsa Estivill). La durada prevista dels treballs és de dues setmanes. Es tracta d’unes obres que se sumen a la millora general que ja s’ha fet en aquest carrer al llarg dels darrers anys mitjançant la reposició d’altres trams de la xarxa d’abastament.

 

La intervenció que ara es du a terme té com a finalitat la millora de les condicions de servei de la xarxa d’abastament, en substituir algunes canonades que presenten un estat deficient o que s’han degradat amb el pas del temps. El cost total dels treballs ascendeix a 46.824,88 euros.

 

L’alcalde de l’Ajuntament de Reus, Carles Pellicer, ha volgut destacar una vegada més que “tal com és habitual amb les obres de reparació i manteniment de les infraestructures bàsiques del servei, les obres que duem a terme no representen cap despesa per als veïns dels carrers afectats, sinó que estan finançades en la seva totalitat per l’empresa municipal d’aigües”.

 

Com és habitual en totes les obres que impulsa a la ciutat, Aigües de Reus posa a disposició dels veïns de l’àrea els seu telèfon 977127199 per qualsevol consulta o incidència durant les obres i agraeix anticipadament la col·laboració dels veïns de la zona, tot desitjant que les molèsties i interferències siguin mínimes durant l’execució dels treballs.

Adjunts

  1. Plànol Mare Molas.jpg 01/08/2019 11:46:07

Relacionats

No hi ha notícies