Avaries 24h 900 777 666 Tel�fono Aver�as
Buscar
07 de desembre, 2019
Notícies
Categories
Notícies
12 novembre 2019

OBRES A LA XARXA D'AIGUA ALS BARRIS DE LA IMMACULADA I CAMÍ DE VALLS

Aigües de Reus inicia, entre aquesta setmana i la vinent, obres en diversos carrers de la ciutat, concretament en els barris de la Immaculada i Camí de Valls. En tots els casos, els treballs tenen com a finalitat la millora de les condicions de servei, i la inversió total ascendeix a 355.414 €, que van a càrrec íntegrament d’Aigües de Reus.

 

L’alcalde, Carles Pellicer, ha volgut insistir en el fet que “tal com és habitual amb les obres de reparació i manteniment de les infraestructures bàsiques del servei, els treballs que duem a terme no representen cap despesa per als veïns dels carrers afectats, sinó que estan finançades en la seva totalitat per l’empresa municipal d’aigües”.

 

La vice-alcaldessa, Noemí Llauradó, també ha volgut destacar “la necessitat d’anar renovant de manera permanent la xarxa d’aigües de la ciutat, prioritzant les intervencions en aquelles canonades tant de la xarxa d’abastament com de sanejament que presenten un major deteriorament o desgast”.

 

En el barri de la Immaculada es duran a terme dues obres: la renovació de la xarxa d’abastament al passeig dels Plàtans, i la renovació de la xarxa de sanejament al carrer de la Mare de Déu del Pilar. En tots dos casos, es tracta de millorar la qualitat del servei. Les obres tindran una durada d’uns dos mesos, i uns pressupostos de 101.921,78 € i 126.623,23 €, respectivament.

 

En el cas del Camí de Valls, es preveu la renovació de la xarxa d’abastament als carrers de Prades, Morell i Alcalde Segimon. Els treballs tindran una durada aproximada d’un mes, i compten amb un pressupost de 126.870,21 €.

 

L’inici imminent dels treballs ja ha estat comunicat als afectats i a les associacions veïnals respectives: Associació de veïns Camí de Valls i Associació de Veïns del Barri de la Immaculada. Com és habitual en totes les obres que impulsa a la ciutat, Aigües de Reus posa a disposició dels veïns de l’àrea un telèfon (977345843) per a qualsevol consulta durant les obres i agraeix anticipadament la col·laboració dels veïns de la zona, tot desitjant que les molèsties i interferències siguin mínimes durant l’execució dels treballs.

Relacionats

No hi ha notícies