Avaries 24h 900 777 666 Tel�fono Aver�as
Buscar
06 d'abril, 2020
Notícies
Categories
Notícies
09 març 2020

OBRES A LA XARXA D'AIGUA EN DIVERSOS CARRERS DE REUS

Aigües de Reus inicia aquesta setmana obres en diversos carrers de la ciutat, amb l’objectiu de renovar les xarxes de sanejament i abastament d’aigua, d’acord amb la planificació d’inversions per al 2020.

Pel que fa a l’obra que tindrà una major durada (un parell de mesos), es tracta de la millora de la xarxa d’abastament als carrers Pintor Jaume Segarra, Josep Benaiges i Pujol, i Estanislau Mateu Valls, a la urbanització de Mas Carpa. Concretament, els treballs consisteixen en la substitució de les antigues canonades de fibrociment que, de fet, són els últims trams que encara s’han de canviar a tota la urbanització. L’obra té un import de 82.693,29 euros (IVA inclòs).

La segona de les obres que s’inicia aquesta setmana té com a objectiu la millora de la xarxa de sanejament a l’avinguda Països catalans (entre el carrer Alcalde Pasqual i el Camí de Riudoms), amb un pressupost de 68.142,54 euros (IVA inclòs). En aquest cas, la intervenció farà possible la substitució d’una canonada de formigó, que es troba en  molt mal estat, segons una recent inspecció feta amb càmeres de televisió, a la vegada que s’amplia la seva capacitat.

Les dues obres formen part d’un seguit de reparacions i renovacions en les canonades públiques, que s’han planificat per al primer trimestre de 2020 en diversos carrers de la ciutat. En tots els casos, són obres ja adjudicades i amb inversions que oscil·len entre els 56.000 i els 84.000 euros.

La regidora responsable d’Aigües de Reus, Noemí Llauradó, ha volgut insistir en “la necessitat d’anar renovant de manera permanent la xarxa d’aigües de la ciutat, prioritzant les intervencions en aquelles canonades tant de la xarxa d’abastament com de sanejament que presenten un major deteriorament o desgast”.

D’altra banda, l’alcalde, Carles Pellicer, ha volgut insistir en el fet que “els treballs que duem a terme no representen cap despesa per als veïns dels carrers afectats, sinó que estan finançats íntegrament per l’empresa municipal d’aigües”.

L’inici imminent dels treballs ja ha estat comunicat als afectats i a les associacions veïnals respectives. Com és habitual en totes les obres que impulsa a la ciutat, Aigües de Reus posa a disposició dels veïns de l’àrea un telèfon (977345843) per a qualsevol consulta durant les obres i agraeix anticipadament la col·laboració dels veïns de la zona, tot desitjant que les molèsties i interferències siguin mínimes durant l’execució dels treballs.

Relacionats

No hi ha notícies