Avaries 24h 900 777 666 Tel�fono Aver�as
Buscar
07 de desembre, 2019
Notícies
Categories
Notícies
18 setembre 2013

Aigües de Reus reobre l’Espai Aigua alhora que proposa un seguit d’activitats educatives

Aigües de Reus, en col•laboració amb l’àrea d’Educació de l’Ajuntament, reobre aquest curs escolar l’Espai Aigua, una exposició audiovisual guiada que ens introdueix en la importància de l’aigua al planeta i a les nostres vides. Alhora, com a novetat, es proposen tot un seguit d’activitats educatives, entre les quals hi ha la visita a l’estació depuradora d’aigües residuals i a l’estació de tractament d’aigës potables.

Allò que es vol des de l’Espai Aigua, novament és plantejar un seguit d’activitats que convidin a reflexionar sobre els usos de l’aigua, la complexitat de les infraestructures que garanteixen la seva disponibilitat, els detalls de la seva gestió i per tant, el valor de l’aigua en el sentit més ampli. Tot i que l’Espai Aigua pretén ser la plataforma de relació entre l’empresa municipal Aigües de Reus i la ciutadania en general, durant aquest primer any de reobertura, les activitats plantejades s’adrecen, bàsicament, a la comunitat educativa.

La visita guiada de l’Espai Aigua té una durada aproximada d’una hora. En el cas de ser un centre escolar de Reus, i ja des d’aquest mes de setembre, la visita s’engloba dins les activitats i recursos educatius que ofereix la pàgina web de l’Ajuntament. Per a d’altres grups, la visita se sol•licita omplint un formulari que, en breu, es trobarà a la pàgina web d’Aigües de Reus.

L’exposició planteja qüestions com: Quina importància té l’ai

Relacionats

No hi ha notícies