Avaries 24h 900 777 666 Tel�fono Aver�as
Buscar
22 de gener, 2020
Notícies
Categories
Notícies
RSS
Agost 2019
AIGÜES DE REUS DU A TERME OBRES AL CARRER MARE MOLAS

AIGÜES DE REUS DU A TERME OBRES AL CARRER MARE MOLAS

Els treballs començaran aquesta mateixa setmana i no representen cap cost per al veïnat.
[+] Llegir més
Julio 2019

NOVETATS EN LA TELEMESURA DE L'AIGUA PERMETEN NOMBROSOS AVANTATGES ALS EMPRESARIS EN EL CONTROL DE LA DESPESA

Els empresaris reusencs han vist millorats recentment els serveis que els presta el seu comptador d’aigua, amb l’objectiu que els pugui ser una eina de major utilitat amb vistes a controlar la despesa i fomentar-ne l’estalvi.
[+] Llegir més
Juny 2019

AIGUES DE REUS TORNA A DUR AIGUA FRESCA A BARRAQUES

La iniciativa s’emmarca en els diversos projectes de col·laboració ciutadana que impulsa l’empresa municipal
[+] Llegir més

REUS ES CONSOLIDA COM UNA CIUTAT AMB UN CONSUM RESPONSABLE DE L'AIGUA

Són ja set anys que el consum domèstic se situa sempre al voltant dels 100 litres per habitant i dia que recomana l’Organització Mundial de la Salut
[+] Llegir més

COL.LABORACIONS SOCIALS D'AIGÜES DE REUS

Aigües de Reus col·labora amb entitats i diversos actes que tenen una vessant social i cívica. I ho fem mitjançant convenis de col·laboració o amb la col·locació de punts d’aigua en alguns esdeveniments. La Cursa Solidària de la Dona o les Barraques de Festa Major són algunes de les activitats que tenen el nostre suport.
[+] Llegir més

L'ACA CONFIRMA QUE FINANÇA LA SEGONA FASE DE LA CONSTRUCCIÓ D'UN NOU COL.LECTOR A L'AVINGUDA DE SALOU

La inversió s’eleva a 857 mil euros i permetrà la millora d’una de les principals infraestructures del sanejament de la ciutat de Reus.
[+] Llegir més

USOS DE L'AIGUA NO POTABLE

L’estalvi d’aigua és un gest important. És per això que des d’Aigües de Reus miren de donar usos alternatius a l’aigua no potable, que no és apta per al consum humà. Aquest tipus d’aigua es destina al regadiu d’espais públics o fins i tot particulars, o per fer la neteja de la via pública.
[+] Llegir més

VIES DE PAGAMENT DE L'AIGUA

Aigües de Reus et facilita diverses formes de fer el pagament de les teves factures: mitjançant do-miciliació bancària, a través de l'oficina virtual, presencialment a l’entitat bancària, etc. En aquest vídeo t’expliquem les diverses formes de pagament.
[+] Llegir més
Abril 2019

AIGÜES DE REUS DÓNA SUPORT A LA FESTA I TORNEIG JOAN PETIT

Aigües de Reus dóna suport a la Festa i Torneig “Joan Petit Nens amb Càncer”, que aquest 2019 se celebra a la ciutat, organitzada el Reus Deportiu i que se celebrara el dia 1 de juny.   Es tracta d'un esdeveniment que reunirà a Reus més de 400 nens que disputaran partits d'hoquei i que es complementarà amb activitats lúdiques, esportives i festives. El passat mes d’abril, la ciutat de Reus va rebre el testim...
[+] Llegir més
Març 2019
AIGÜES DE REUS REP UN PREMI PER LA IMPLICACIÓ EN LA REUTILITZACIÓ DE L'AIGUA

AIGÜES DE REUS REP UN PREMI PER LA IMPLICACIÓ EN LA REUTILITZACIÓ DE L'AIGUA

El guardó, que lliura l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua des de fa vint anys, el va recollir el regidor reusenc Daniel Rubio.
[+] Llegir més